UmeLogo UmeLogo
Unió Muntanyenca Eramprunyà
Unió Muntanyenca Eramprunyà

Notícies

Resultats de la Marxa del Garraf


11/11/2021

Eramprunyà Trail
- retorn d'inscripcions -


13/09/2021

Estem intentat de retornar els diners de la inscripció que alguns participants no havien demanat en el seu moment, tot reservant-se plaça per a una propera edició. Per fer els retorns hem tingut alguns problemes que pensem que ja estan resolts... Detalls:

UME FEM NET


01/06/2021

stop_deixalles

El projecte FEM NET ens proposa que afegim al nostre equip de muntanya habitual una bossa dissenyada per a l'ocasió, i que recollim el rebuig que trobem pels camis. No ens demana que sortim expressament a buscar deixalles, si no que recollim les que ocasionalment (o freqüentment) trobem a les nostres sortides de caràcter lúdic o esportiu, i que ho documentem... Més:

Marxa infantil de descoberta


01/05/2021

aerea_castell_eramp

Us proposem fer sortides per l'entorn del vostre poble tot documentant amb fotografies i videos les vostres excursions. Volem construir una marxa virtual a partir de les marxes individuals que compartiu amb nosaltres. Tota la informació en...:

wikiloc UME


01/05/2021

El projecte wikiloc pretén crear un mecanisme per cercar les rutes realitzades pels socis i sòcies de la UME, caminant o en bicicleta, per facilitar que ens seguim els passos o les rodes, els uns als altres... Les rutes s'han d'haver gravat en algun suport o plataforma informàtica, tipus wikiloc, Strava, Garmin, o qualsevol altre sistema. Vegeu més:

El repte dels 41 Cims


01/05/2021

x

El repte dels 41 Cims ens proposa assolir els quaranta-u sostres comarcals de Catalunya entre gener de 2021 i desembre de 2023. El repte no és una competició individual. La motivació de la proposta és generar una activitat que fomenti la participació dels socis i sòcies de la UME en excursions col·lectives, amb la mirada posada en la celebració del 60è aniversari de l'entitat. Més: