UmeLogo UmeLogo
Unió Muntanyenca Eramprunyà
Unió Muntanyenca Eramprunyà

Notícies

Resultats de la Marxa del Garraf


10/11/2022

Club d'escriptura


25/07/2022

Fita i Petjada amplia les seves activitats. Ara també és club d'escriptura. . . Per a més informació, consulteu el calendari d'activitats de Fita i Petjada

O-UME : El nou equip d'orientació de la UME


15/07/2022

x

La UME té equip d'orientació. Ja ha participat a diversos rogaines y raids d'aventura i us convidem a formar-ne part.

Si t'agraden els esports a la natura i viure una aventura en companyia d'un equip, apunta't al O-UME. El temps et passarà volant.

UME FEM NET


01/06/2021

stop_deixalles

El projecte FEM NET ens proposa que afegim al nostre equip de muntanya habitual una bossa dissenyada per a l'ocasió, i que recollim el rebuig que trobem pels camis. No ens demana que sortim expressament a buscar deixalles, si no que recollim les que ocasionalment (o freqüentment) trobem a les nostres sortides de caràcter lúdic o esportiu, i que ho documentem... Més:

wikiloc UME


01/05/2021

El projecte wikiloc pretén crear un mecanisme per cercar les rutes realitzades pels socis i sòcies de la UME, caminant o en bicicleta, per facilitar que ens seguim els passos o les rodes, els uns als altres... Les rutes s'han d'haver gravat en algun suport o plataforma informàtica, tipus wikiloc, Strava, Garmin, o qualsevol altre sistema. Vegeu més:

El repte dels 41 Cims


01/05/2021

x

El repte dels 41 Cims ens proposa assolir els quaranta-u sostres comarcals de Catalunya entre gener de 2021 i desembre de 2023. El repte no és una competició individual. La motivació de la proposta és generar una activitat que fomenti la participació dels socis i sòcies de la UME en excursions col·lectives, amb la mirada posada en la celebració del 60è aniversari de l'entitat. Més: