UmeLogo UmeLogo
Unió Muntanyenca Eramprunyà
Unió Muntanyenca Eramprunyà

Filta i petjada (club de lectura)

L'objectiu de la secció és conèixer la narrativa que gira entorn a la muntanya, als viatges i al món rural i crear i mantenir un club dinàmic per suscitar sensacions amb la lectura i comparar-les amb les nostres pròpies vivències personals

Agenda


Orla dels llibres llegits entre 2012 i 2019 - Ampliació: 33%

Origen i funcionament

Origen

El club de lectura «Fita i Petjada» es va presentar a començament del 2012 a la Unió Muntanyenca Eramprunyà com una nova activitat cultural per a l'entitat. En paral·lel el projecte es va presentar també a la Biblioteca Josep Soler i Vidal de Gavà, com a proveïdora dels exemplars de cada títol que necessitaria el club per al desenvolupament de l'activitat. És doncs, al juny del 2012 quan neix «Fita i Petjada» com a club de lectura, amb .

Funcionalitat

La dinàmica del club consisteix a realitzar la lectura del llibre proposat en el període determinat i posteriorment assistir al comentari d'aquest. Es convoca una tertúlia literària on cada integrant donarà la seva visió, comentaris o aspectes rellevants de la lectura. Altres activitats emmarcades dins del club, poden ser les trobades amb els autors o autores dels llibres que es llegeixen i les excursions en format de ruta literària.

Que aporta al participant ?

La idea del club de lectura no és forçar la lectura dels llibres als participants del club. La idea és buscar una forma agradable de fomentar la lectura i debatre temes de muntanya, pensaments, reptes, itineraris, història, investigació, autoestima, entrenament, superació personal, cultura, ecologia i conservació del medi natural. Un món d'opcions per gaudir de la lectura amb «Fita i Petjada».

Com puc participar ?

El club de lectura està obert a tothom que tingui interès per la temàtica de muntanya. Però, hem d'afegir que per a un correcte funcionament del club, la quantitat de participants és limitada. Per això, si és del vostre interès formar part, haureu de dirigir-vos al coordinador del club, Juan Pérez, mitjançant el correu electrònic fitaipetjada@gmail.com